Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 2. 2021

Individuální výroba nebo jen studie

Individuální řešení sacího potrubí nebo jen studie, to vše jsme schopni vám nabídnout
 
Návrh a výpočet
 
Ansys
Návrh sacího potrubí studie vyrobitelnosti včetně výpočtu a měření na stroji SF-600E. Tyto měření děláme na vlastním vybavení včetně příslušného softwarového vybavení jako je například / Ansys Flent /, který je dobrým základem pro prvotní návrhy a studie. Následně se vše po konkrétním návrhu vytiskne a měří na zařízení SF-600E. Výtisk je nutné částečně upravit po vytištění aby nedocházelo k ovlivňování měření. Naměřené hodnoty se následně zpracovávají a nutné změny se zadávají do modelu pro následnou úpravu jednotlivých tvarů a přechodů
 
3D Tisk modelů

3D tisk modeluTisk jako základ pro kontrolu reálných měření, jelikož je poměrně rozšířený a je možné na výtisku reálně simulovat všechny potřebné věci při měření. Chyba měření mezi jednotlivými materiáli je cca 1% a to díky moderním technologiím, které umožňují tuto chybu přepočítat. Než reálně každý zkušební vzorek pro testování vyrábět z finálního materiálu ve většině případu slitin hliníků.  3D tisku hojně využívá ne jen na jednotlivé díly, ale také na přípravky, které ovlivňují laminární proudění. Takže je možné za pomoci 3D tsiku realizovat celý návrh řešení. 

Vlastní výroba podle návrhu v realitu
Jedna z možností je například 3D tsi kovů nebo klasické technologie jako je CNC obrábění jednotlivých dílů a následné sváření a obrábění celku s ohledem na požadovanou geometrii. Možnost je také obrobit celý model z plného materiálu na příslušném CNC stroji s technologií více osého obrábění. Zvolení vhodné technologie ovlivňuje finanční rozpočet. K dispozici máme všechny uvedené technologie. Včetně smluvní výroby kompozitů za pomoci 3D tisku nebo klasického formování na jednotlivá jádra modelů.

3D tisk modelu návrhu

Odkazy na jednotlivé technologie a stroje naleznete zde:

3D tisk platových modelu
Kontrolní měření proudědní kanálú a klapek včetně příslušenství se provádní na našem zařízenívčetně vyhodnocení
3D tisk kovu
 
Pokud máte zájem o ondividuální řešení kontaktujte nás na emailové adrese:
skodamotor@skodamotor.cz nebo na telefonu +420 602 390 380
 
 
 

Náhledy fotografií ze složky Individuální výroba nebo jen studie